Parckfarm Seizoen#10 Het begint NU !!

Workshops voor jong en oud, gastronomische momenten, steeds weer delen en natuurlijk gezelligheid met duurzaamheid.
Dit jaar 2023 lanceren we een nieuw prijsbeleid. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen deel te nemen volgens hun middelen, maar ook om onze vereniging duurzamer te maken door haar zelffinanciering te verzekeren.


Wat is een vrije bijdrage? Het is een vrije financiële deelname gevraagd aan de deelnemers. Er wordt jou een indicatieve gemiddelde prijs voorgesteld waarmee wij minstens de activiteit kunnen financieren, maar jou kan meer of minder geven naargelang jouw mogelijkheden.


Betalende workshops: sommige workshops zijn betalend maar altijd aan democratische prijzen. Voor deze workshops kan jou ook betalen volgens 3 prijzen: solidariteitsprijs (ik betaal meer dan de gemiddelde prijs) / gemiddelde prijs / kleine prijs

Aarzel niet om er in uw omgeving over te praten en onze lentegids te delen.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.