Organiseer een evenement

Kom genieten van een groen en uniek kader in het hart van de stad

Wat is er aangenamer dan te herbronnen in het groen, in het unieke kader dat het park van Tour en Taxis biedt. De site is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets. Kom er de verschillende activiteiten die er georganiseerd worden zelf beleven. Al de volgende activiteiten zijn beschikbaar in functie van de beschikbaarheid van de vrijwilligers en/of animatoren van het atelier. Het weer kan ook een belangrijke rol spelen wat betreft de bezoeken aan de site of het aansteken van de broodoven.

Huur van de serre

Buiten de openingsuren kan de serre gehuurd worden voor diverse evenementen zoals een teambuilding, een verjaardag, een vergadering, buitenschoolse activiteiten,enz. Om na te gaan of de serre uw activiteit kan ontvangen, kan u ons contacteren via mail op info@parckfarm.be met zo veel mogelijk details. Meer informatie over onze verhuurprijzen vindt u hier.

Bezoek aan de site

Wij stellen rondleidingen op de site voor van +/- 50 minuten, aangepast aan alle doelgroepen. Dit is mogelijk in het Frans, Nederlands en Engels. Er zijn meerdere toegangen tot de site, dus deze bezoeken zijn ook geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Wij vragen een bijdrage van 50€/bezoek voor ongeveer 15 personen.

Atelier tuinieren

Ateliers met betrekking tot tuinieren worden elke woensdag georganiseerd. Deze “groene woensdagen” worden ingericht voor kleine groepjes geïnteresseerden die groenten en kruiden willen leren kweken op het ritme van de seizoenen. Er is een vaste prijs van 12€ pp en reservering is noodzakelijk. Meer details vindt u hier.

Kookatelier

Kookcursussen worden gegeven op zaterdagochtend of zijn beschikbaar mits reservatie. Ze worden gegeven door professionelen of gepassioneerde amateurs. Er kan gewerkt worden rond verschillende thema’s: koken met eetbare planten, vegetarische of veganistische keuken, bereiden van verse pasta, enz. Contacteer ons voor verdere informatie

Gebruik van de broodoven

De broodoven wordt elke zondagnamiddag gratis aangestoken in de mooie seizoenen. De huur ervan is tijdens de week en op zaterdag ook mogelijk mits een deelname in de kosten. Meer details hier

Atelier kruiden, DIY en Zero waste

Ateliers gegeven door professionele herboristen en experten in DIY huisgemaakt/Zero waste zijn gedurende het hele jaar mogelijk. Hou onze kalender in de gaten wat betreft de ingerichte ateliers, of contacteer ons voor een privé-atelier.

Bezoek aan de bijenkorven

Animaties of ateliers over de bijenkorven van het park worden regelmatig georganiseerd. Maar het is ook mogelijk om privé een animatie of bezoek aan de bijenkorven te reserveren . Meer details hier

INFO EN RESERVATIES
Email: info@parckfarm.be