Wil je deelnemen aan het leven van Parckfarm? Kom bij het team!

Dit seizoen 2022, sluit je aan bij ons team van vrijwilligers! Net als jou willen wij een levendige wijk en een park dat verbindingen legt tussen mensen en ook met de natuur die ons omringt.
Als je lid wilt worden of opnieuw lid wilt worden van het 2022-team, vul dan dit nieuwe formulier in! Het kost 3 minuten van uw tijd!
Wij hebben verschillende projecten/activiteiten waarvoor je ons zou kunnen steunen:

–  Deelnemen aan het beheer van de broodoven. Wij bieden u een opleiding aan onder leiding van Autour du four, en vervolgens stellen wij een groep vrijwilligers samen om de oven één zondag per maand aan te steken en te beheren

Deelnemen aan het beheer van een nieuw buurtcompost. Worms vzw zal ons een opleiding aanbieden om te leren hoe een compost te beheren. Wij zullen ons afval kunnen recycleren en goede compost kunnen aanbieden aan de tuiniers in de buurt.

Deelnemen aan het beheer van de cafetaria. Om het park te verlevendigen en ontmoetingen aan te moedigen, biedt Parckfarm een cafetaria aan die open is op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Ons kleine team heeft uw steun nodig om de opening en de bar-service te verzekeren. U kunt zich inschrijven voor de verschillende tijdstippen via een online agenda, op de frequentie die u het beste past. 

Neem deel aan onze solidariteitsacties: voedselhulpmanden en activiteiten.Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.